TROBADA I TALLER A CADAQUÈS 17 I 18 DE MARÇ

cache_951724578 còpiaVIATGE PER LA HISTÒRIA PER SANAR LES MEMÒRIES ANCESTRALS AMB ELS REGISTRES AKÀSHICS

I reforçament de l’arrelament dels l’Hospitals de Llum de la zona

Un viatge interdimensional xamànic tot travessa’n els Arxius de l’Ànima per ajudar a sanar memòries de la història catalana i les nostres ancestrals. Per això les honorarem amb la dansa, el cant, la neteja i la posada en ordre dels rols sistèmics mitjançant  la cirurgía etèrica, els banys de gongs i el suport dels Guíes procedents dels Temples Tel.lúrics d’alta vibració del Cap de Creus i Cadaqués

ermita-de-sant-baldiri-cadaques-baf6c843-867e-4c15-9225-6da786520df8Dissabte 17 de març d’11h a 18h. i Diumenge 18 d’10h a  14h. Ermita de Sant Baldiri

Preu del Taller: 80€ (nomès un dia) 110€ (qui vulgui assistir dia i mig)

Celebrarem la Lluna Nova i la preparació de l’Equinocci per possar a punt l’energia del 2018 tot aprenent o amplificant la connexió amb les Registres Akàshics de la història espiritual d’aquestes costes, com a lloança de l’energia femenina de la Terra. Tot passejant pels arquetips dels mites i energies que marquen el camí iniciàtic català (les danses matriarcal megalítiques, Hèrcules, Artemisa, Ginebra i el Sant Grial, el paper dels templers del Monestir de Sant Pere de Rodes, els episodis de l’energia Mariana cristiana, etc). Instal·larem un Hospital de Llum  a l’Ermita de Sant Baldiri i en els espais naturals de la zona connectats directament amb l’energia cristall.

Al taller reforçarem el canal de connexió amb l’energia crística, tot efectuant mètodes bàsics de Teràpia Sistèmica per reordenar les nostres memòries ancestrals de llinatge masculí i femení  mitjançant l’aliberament i correcció de l’energía bloquejada amb les mans i l´aplicació de la cirurgía etèrica. (Es realitzaran correccions d’aura, eix i xacres amb aquesta tècnica).

Informació i contacte: Violant Clop. WhatsApp 610860844 / Facebook www.umbralestrellas.com. *Possibilitat de dormir a Cadaquès sense cost.

 

marzo 1, 2018Permalink